TCS Vinduespolering
– siden 1999

Vinduespudsning med kvalitet

Tilbage i 1999 blev TCS Vinduespolering grundlagt af Thomas Cordua Sørensen. Visionen var kvalitetsbevidst vinduespudsning, der skulle være en god oplevelse for kunden.

TCS Vinduespolering dækker i dag det meste af Nordsjælland, og virksomheden er kendt for kvalitet, omhyggelighed og god service.

Når du kontakter TCS Vinduespolering, er det Thomas, du får fat i. Hans telefon er åben 24 timer i døgnet – du kan nemlig altid sende en SMS.

Hos TCS Vinduespolering finder du fleksibilitet, omhyggelighed, mødestabilitet og ikke mindst høj kvalitet. Uanset om du henvender dig på vegne af en stor virksomhed, en kirke eller som privatperson, så er kvaliteten i vores arbejde altid den samme.

Udvendigt benytter vi rentvandsanlæg. Rentvandsanlæg kører på helt rent vand uden kalk og andre urenheder. Vi sørger for at vaske dine vinduer rene, og vi renser dine rammer, så godt som vi kan. Vinduesvaskning med rentvandsanlæg sikrer, at dine vinduer er renere i længere tid. Indvendigt gør vi os umage med at tørre pænt af efter os.

Du vælger selv, hvor ofte du ønsker, at få pudset dine vinduer. Vi deler gerne vores anbefalinger med dig.

Vi tager både imod kontanter og vi udsteder også gerne en faktura til dig.

Har du spørgsmål til TCS Vinduespolering, så er du altid velkommen til at kontakte os pr. telefon, SMS eller mail. Du finder vores kontaktoplysninger ved at klikke herunder.